Kim jesteśmy?

Jesteśmy organizacją non-profit stworzoną przez grupę specjalistów w dziedzinie kształcenia ustawicznego i zawodowego oraz rynku pracy, doświadczonych w realizacji programów międzynarodowych.

Ogłoszenie o konkursie

2016-04-06

Stowarzyszenie Rozwoju Edukacji Ustawicznej Transfer ogłasza konkurs ofert na druk Raportu.

Format raportu: Raport 16 stronicowy A4, okładka kolorowa 4+4, papier kredowy matowy, 170 g, środek: papier kredowy matowy 135, nakład 1.500 szt.
Druk Raportu na papierze ekologicznym z wykorzystaniem certyfikatu: Certyfikat FSC® Recycled.

Bardzo proszę o podanie czasu druku od dnia dostarczenia materiałów produkcyjnych. W cenie proszę o uwzględnienie kosztów dostawy.

Termin przesyłania ofert: 12 kwietnia 2016r., na adres mailowy: mkrzyzanowska@stowarzyszenie-transfer.pl

OGŁOSZENIE O WYNIKACH KONKURSU

2016-03-01

Stowarzyszenie Rozwoju Edukacji Ustawicznej „Transfer” informuje, że został rozstrzygnięty konkurs na wykonanie zadania polegającego na dostawie wraz z instruktażem lub instalacją mierników zużycia energii elektrycznej do 31 małych i średnich firm uczestniczących w projekcie pt. Trzy kampanie integrujące przedsiębiorstwa sektora MSP i ich otoczenie w działaniach na rzecz ochrony środowiska, który jest realizowany w ramach Programu Life+, numer projektu: LIFE12 INF/PL/000009.

W ramach konkursu złożono 1 ofertę. Decyzją Komisji Konkursowej realizacja zadania została powierzona Zakładowi Remontowo-Budowlanemu z Górna.

Unieważnienie konkursu

2016-02-12

Stowarzyszenie Rozwoju Edukacji Ustawicznej Transfer informuje o unieważnieniu konkursu na wykonanie zadania polegającego na przygotowaniu, wydrukowaniu oraz dystrybucji Raportu dla laika dla projektu pt. Trzy kampanie integrujące przedsiębiorstwa sektora MSP i ich otoczenie w działaniach na rzecz ochrony środowiska realizowanego w ramach Programu Life, numer projektu: LIFE12 INF/PL/000009. Powodem unieważnienia konkursu jest zmiana zakresu realizacji zamówienia.

ZAPROSZENIE

2016-01-25

Stowarzyszenie Rozwoju Edukacji Ustawicznej Transfer ogłasza otwarty konkurs ofert na wykonanie zadania polegającego na przygotowaniu, wydrukowaniu oraz dystrybucji Raportu dla laika dla projektu pt. Trzy kampanie integrujące przedsiębiorstwa sektora MSP i ich otoczenie w działaniach na rzecz ochrony środowiska realizowanego w ramach Programu Life , numer projektu: LIFE12 INF/PL/000009.

Termin składania ofert do dnia 1.02.2016r.
Termin ogłoszenia wyników konkursu do dnia 5.02.2016r.

Pobierz:
tekst zaproszenia