Ogłoszenie wyników konkursu na wykonanie zadania polegającego na przeprowadzeniu 2-dniowych szkoleń

2012-10-03 22:03:50

WYNIKI KONKURSU

W dniu 28 września b.r. została przeprowadzona ocena ofert złożonych w konkursie polegającym przeprowadzeniu 2-dniowych szkoleń dla kadry kierowniczej jednostek samorządu terytorialnego uczestniczących w realizacji projektu „Doskonalenie kompetencji kadr samorządowych Dorzecza Bzury i Neru” realizowanego na podstawie umowy nr UDA-POKL.05.02.01-00-059/10-00 zawartej w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, priorytet V Dobre Rządzenie, Działanie 5. Wzmocnienie potencjału administracji samorządowej (kod CPV 80511000-9). Zadanie będzie realizowane w ramach Projekt jest współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.

Ocenionych zostało pięć nadesłanych ofert. Decyzją Komisji Konkursowej wybrana została oferta złożona przez firmę PRIME MENTOR Solutions & Trainings z Gdańska, która spełniła wszystkie wymagania Zamawiającego i miała najkorzystniejszą cenę.