Ogłoszenie o wynikach konkursu

2012-03-26 00:10:20

Konkurs ofert na opracowanie modelu zarządzania kapitałem ludzkim (kod CPV 79414000-9) w 10 jednostkach samorządu terytorialnego województwa łódzkiego uczestniczących w projekcie „Doskonalenie kompetencji kadr samorządowych Dorzecza Bzury i Neru”. Projekt jest realizowany na podstawie umowy nr UDA-POKL.05.02.01-00-059/10-00. zawartej w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, priorytet V Dobre Rządzenie, Działanie 5. Wzmocnienie potencjału administracji samorządowej. Projekt jest współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.

OGŁOSZENIE O WYNIKACH KONKURSU

Stowarzyszenie Rozwoju Edukacji Ustawicznej „Transfer” informuje, że został rozstrzygnięty konkurs na opracowanie modelu zarządzania kapitałem ludzkim (kod CPV 79414000-9) w 10 jednostkach samorządu terytorialnego województwa łódzkiego uczestniczących w projekcie „Doskonalenie kompetencji kadr samorządowych Dorzecza Bzury i Neru” realizowanego na podstawie umowy nr UDA-POKL.05.02.01-00-059/10-00. zawartej w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki.

W ramach konkursu zostały złożone dwie oferty.

Decyzją Komisji Konkursowej realizacja zadania została powierzona firmie:

AKSUM CONSULTING Patryk Małolepszy

Ul. Opaczewska 37 m. 20